Maatwerk afzuigsystemen voor grootkeukens


Het komt nauwelijks voor dat de keukens van verschillende horeca-restaurants onder precies dezelfde omstandigheden functioneren. Zo verschillen de grootte, de gebruikte apparatuur en de diverse omgevingsfactoren. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere grootkeukens zoals bijvoorbeeld die van bedrijfsrestaurants en ziekenhuisrestaurants. Om de luchtbehandeling van al die verschillende keukens goed aan te pakken is maatwerk onontbeerlijk. En als het om maatwerk gaat, kunt u niet om Nu-Air heen.

 

Specialist

Nu-Air is al vele jaren dé specialist in de ontwikkeling en productie van luchtbehandelingssystemen op maat. Het begint met een uitgebreide inventarisatie van de keuken en het eindigt met een maatsysteem dat aan werkelijk al uw wensen voldoet. Ook als het uitsluitend om de afzuiging van uw keuken gaat, of u nou een afzuigkap of een compleet afzuigplafond nodig heeft. Allemaal tot in de perfectie voor u uitgevoerd.

 

Maatwerk

Verderop deze pagina ziet u afbeeldingen van door Nu-Air gefabriceerde afzuigkappen die uitgevoerd zijn in verschillende materialen en verschillende maatvoeringen. Het zijn slechts voorbeelden. Per toepassing worden zij immers op maat gemaakt.

 

Informatie?

Wilt u een afzuigsysteem op maat van topkwaliteit? Neem dan contact met ons op via tel. 036 - 53 20 710 of airmail@nu-air.com.

 

Waarom een afzuigsysteem van Nu-Air?

  • Op maat gemaakt: past perfect in elke keuken
  • Topkwaliteit afzuiging door toepassing van kwalitatief hoogstaande materialen en onderdelen
  • Eenvoudig te bedienen systemen, eventueel met afstandsbediening
  • De afzuigsystemen zijn eenvoudig te reinigen
  • Nu-Air beschikt over een eigen 24-uurs onderhoudsdienst
  • Productie in eigen huis met de modernste technieken

Bel ons voor meer informatie op tel. 036 - 53 20 710 of mail ons.

 


Voorbeelden van afzuigsystemen

 

DMD 500DMD 500

DMD 500

Wandafzuigkap standaard in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDDVD

DVD

Eilandafzuigkap standaard in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDE 500DVDE 500

DVDE 500

Eilandafzuigkap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DMDRDMDR

DMDR

Wandafzuigkap in doosmodel schuinaflopend, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

FC 950FC 950

FC 950

Bakwandafzuigkap in countermode, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. De zij- en achterwanden zijn enkel- of dubbelwandig uitgevoerd. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LC 600LC 600

LC 600

Bakwandafzuigkap in laag countermodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal, 1,2 mm, enkel- of dubbelwandig uitgevoerd. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

MD 450-25MD 450-25

MD 450-25

Wandafzuigkap verlijmd met constructielijm uit de luchtvaartindustrie in schuin aflopend model, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar.

Bekijk dwarsdoorsnede

MD 88-900MD 88-900

MD 88-900

Wandafzuigkap verlijmd met constructielijm uit de luchtvaartindustrie in schuinaflopend model, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. De filters zijn deze eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De ventilator kan zowel achter- als bovenuitblazend worden gemonteerd. Op de bovengoot is een 3-standenschakelaar voorzien.

Bekijk dwarsdoorsnede

MDV/VDVMDV/VDV

MDV/VDV

Wand- of eilandcondenskap in doosmodel, geheel vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte condensvanggoot. De RVS gelaste condensplaat is uitneembaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LIK VDLIK VD

LIK VD

Eilandinductiekap doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De toevoerplenums zijn voorzien van inregelschuiven en een luchtverdeelplaat. Onbehandelde buitenlucht kan worden toegevoerd. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LIK MD / LIK VDELIK MD / LIK VDE

LIK MD / LIK VDE

Wand-/eilandinductiekap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De toevoerplenum is voorzien van inregelschuiven en een luchtverdeelplaat. Onbehandelde buitenlucht kan worden toegevoerd. De kap is gefabriceerd volgens de HACCP normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDS

DVDS

Eilandafzuigkap schoolmodel in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDO 600DVDO 600

DVDO 600

Bakkerij-oven afzuigkap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is voorzien van geïntegreerde verlichting dat een goede lichtopbrengst geeft.

Bekijk dwarsdoorsnede

EcoJetEcoJet

EcoJet

De EcoJet is een energiebesparende hoogrendement afzuigkap. Door de specifieke vormgeving van de binnenzijde en door toepassing van impulsluchttechnologie heeft de kap 30 tot 40% minder afvoerlucht nodig. Hierdoor kan met lichtere ventilatoren worden volstaan, hetgeen ook een directe energiebesparing geeft.

Er kan worden volstaan met kleinere kanalen en minder bouwkundige inbouwruimte. Tevens hoeft er beduidend minder lucht in de af te zuigen ruimte gevoerd te worden. De EcoJet is optioneel leverbaar met een volautomatische debietregeling voor optimalisering van de energiebesparing. Meer info over de EcoJet vindt u hier.

Bekijk dwarsdoorsnede