Unieke luchtbehandelingssystemen, type NUV


0101

Nu-Air Ventinox voert de unieke Nu-Aire luchtbehandelingssystemen, type NUV. Kwaliteit, gebruik, duurzaamheid en eenvoudig regelbaar staan hierin centraal. De NUV units zijn standaard compleet voorzien van volledig geïntegreerde regeling, inclusief 3-wegmengklep, vorstbeveiliging, kleppensectie met servomotor en eenvoudig bedienbare wandmodule.

0202

Constante inblaastemperatuur is eenvoudig in te stellen en het debiet van de ventilator wordt traploos geregeld. Het geluidsniveau is uitzonderlijk laag, waardoor de units zowel als buiten- als binnenopstelling kunnen worden toegepast.

 

De enige handelingen die gedaan dienen te worden is elektrische voeding aanbrengen en waterzijdige aansluiting waarna de unit gelijk in gebruik genomen kan worden.

0303

Standaard produkt met unieke mogelijkheden en is standaard opgebouwd uit:

  • een ventilatorsectie met een dubbelaanzuigende direct of indirect gedreven centrifugaal ventilator met voorovergebogen schoepenwiel. Tevens is de ventilator perszijdig voorzien van een aansluitflens
  • aanzuigsectie
  • filtersectie klasse G4
  • verwarmingssectie op basis van warm water
  • een compleet geïntegreerde regeling

 

Bosland-2Bosland-2

De ventilatoren zijn variërend in vermogen naar gelang de luchthoeveelheid, van 0 tot 3.300 m³/h in 230V en van 3.300 - 15.000 m³/h in 400V. Het geheel is solide en trillingsvrij opgesteld in een robuuste omkasting welke bestaat uit aluminium zware hoekprofielen met gegalvaniseerde dubbelwandige beplating, waardoor een bijzonder laag geluidsniveau wordt gewaarborgd. De units zijn perfect geschikt voor suppletielucht in keuken, restaurant en andere publieksruimten.

VandaagVandaag

De unit is volledig uitgerust met volledig geïntegreerde complete regeling voorzien van:

 

  • vorstthermostaat en beveiliging
  • kleppensectie met open/dicht servomotor

 

Uitbreiding met koeling is tevens mogelijk, evenals uitbreiding met (ruimte) thermostaten, vocht- en CO2 detectie. Door de complete regeling is het eenvoudig aan te sluiten door de installateur waarbij alleen waterzijdig "+" en "-" moet worden aangesloten en 230V of 400V voeding benodigd is.

 

De aansluiting geschiedt standaard met een wandmodule met modulaire regeling en aan/uitschakeling van de verwarming. De wandmodule is standaard voorzien van bekabeling.

De temperatuur is instelbaar van -/- 10°C tot +/+ 20°C