ASSISTENT PRODUCTIE WERKPLAATSIn deze fulltime functie ben je onder leiding van het Hoofd Werkplaats bezig met de coördinatie van het productieproces, hierbij signaleer je mogelijke problemen en draag je oplossingen aan. Je werkt voortdurend samen met het Hoofd Productie Werkplaats aan de optimalisatie en innovatie van het proces en de efficiency van de afdeling. Je bewaakt de procedures, huisregels, kwaliteitseisen en Arbo maatregelen.

Jij vervangt het Hoofd Werkplaats bij zijn afwezigheid. Je bent dan verantwoordelijk voor de motivatie en aansturing van de medewerkers (13 FTE) in de werkplaats.

 

Zelf heb je ook een duidelijke rol in het productieproces. Je komt te werken in de Stanserij van onze werkplaats. Hier sta je aan het begin van het proces. Al onze producten worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant. De verschillende producten bieden een interessante en afwisselende werkplek.  

 

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk en denkniveau in een technische richting (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde), en heeft ervaring in de plaat verwerkende industrie.

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Ervaring met ERP software en MS office is een pré.

Je hebt affiniteit met leidinggeven en bent te omschrijven als positief, doelgericht, nauwkeurig, oplossingsgericht en communicatief sterk.

 

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om binnen 3 tot 5 jaar door te groeien naar de functie Hoofd Werkplaats.

 

Wij bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen!

 

Interesse?

Is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan je CV en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan naar pz@nu-air.com ter attentie van Nicoline van den Berg.

 

Voldoen deze functies niet aan jouw wensen, maar heeft Nu-Air wel jouw interesse gewekt? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag! Stuur jouw CV naar pz@nu-air.com en laat ons weten waar jij naar op zoek bent.Deel deze vacature:

Meer vacatures:

CNC PLAATWERKER - 30-05-2018

SERVICEMONTEUR - 30-05-2018

CNC PLAATWERKER (BBL traject) - 28-05-2018