CNC PLAATWERKER (BBL traject)Ben je op zoek naar een leerwerkplek waar jij jouw passie voor techniek kan laten zien? In deze functie houd jij je bezig met het maken en assembleren van producten uit diverse soorten dun plaatmateriaal. Hierbij bedien je verschillende plaatwerkmachines zoals CNC stans- en kantmachines. Gedurende de dag werk je met het team aan het behalen van de beoogde productieplanning.

 

Daarnaast volg je de opleiding (Allround) Contructiewerker of (Allround) Plaatwerker op MBO niveau 2 of 3. In samenwerking met het OBM kunnen wij jou helpen met jouw aanmelding voor de juiste opleiding.

Wij bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen!

 

Interesse?

Is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan je CV en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan naar pz@nu-air.com ter attentie van Nicoline van den Berg.

 

Voldoen deze functies niet aan jouw wensen, maar heeft Nu-Air wel jouw interesse gewekt? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag! Stuur jouw CV naar pz@nu-air.com en laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

 

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

CNC PLAATWERKER - 30-05-2018

SERVICEMONTEUR - 30-05-2018

ASSISTENT PRODUCTIE WERKPLAATS - 28-05-2018