SERVICEMONTEURIn deze functie ben je op pad om service te verlenen bij onze klanten en de installaties te onderhouden. Je komt op de verschillende locaties, voornamelijk horecabedrijven, waar je de luchtbehandelings- en afzuigsystemen preventief onderhoudt volgens de verstrekte werkopdracht.


Heeft de klant een storing? Jij analyseert deze vakkundig en lost het op! Daarbij repareer of vervang je defecte onderdelen. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie.

 

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk en denkniveau (MBO-niveau 3) en heeft een opleiding in de richting service- en onderhoudstechniek. Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie en je bent te omschrijven als zelfstandig, klantgericht en flexibel. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE en een VCA certificaat hebben een streepje voor!

Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

Wij bieden

Een leuke baan bij een goede werkgever met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen!

 

Interesse?

Is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan je CV en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan naar pz@nu-air.com ter attentie van Nicoline van den Berg.

 

Voldoet deze functies niet aan jouw wensen, maar heeft Nu-Air wel jouw interesse gewekt? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag! Stuur jouw CV naar pz@nu-air.com en laat ons weten waar jij naar op zoek bent.

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

CNC PLAATWERKER - 30-05-2018

ASSISTENT PRODUCTIE WERKPLAATS - 28-05-2018

CNC PLAATWERKER (BBL traject) - 28-05-2018