MAGAZIJNMEDEWERKERDe werkzaamheden bij deze functie bestaan onder andere uit klaar zetten van materialen voor montage, productie en het organiseren van verzendingen, het ontvangen van goederen en beheren van voorraden. Gezamenlijk met een collega ben je verantwoordelijk voor de logistieke goederen stroom binnen ons bedrijf.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO werk- en denkniveau. Ervaring binnen een magazijnfunctie is een vereiste. Ben je zelfstandig, pro-actief (steek je graag de handen uit de mouwen) en vindt je het leuk om een uitdaging aan te gaan in een dynamische organisatie, dan komen we graag met je in contact!

 

Kandidaten die ervaring hebben administratieve verwerking binnen een ERP-systeem (zoals bv Isah / SAP / Baan), hebben een streepje voor! Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

Ons aanbod:

Een goede baan met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar: pz@nu-air.com ter attentie personeelszaken of per post naar: Nu-Air bv, Bolderweg 57, 1332 BA Almere.

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

INSTALLATIEMONTEUR - 03-11-2018

ONDERHOUDSMONTEUR - 02-11-2018

SERVICEMONTEUR - 02-11-2018

* Acquisitie op deze vacatures wordt niet op prijs gesteld * - 01-11-2018