Afzuigkappen voor grootkeukens


DMD 500DMD 500

DMD 500

Wandafzuigkap standaard in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDDVD

DVD

Eilandafzuigkap standaard in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDE 500DVDE 500

DVDE 500

Eilandafzuigkap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DMDRDMDR

DMDR

Wandafzuigkap in doosmodel schuinaflopend, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

FC 950FC 950

FC 950

Bakwandafzuigkap in countermode, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. De zij- en achterwanden zijn enkel- of dubbelwandig uitgevoerd. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LC 600LC 600

LC 600

Bakwandafzuigkap in laag countermodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal, 1,2 mm, enkel- of dubbelwandig uitgevoerd. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

MD 450-25MD 450-25

MD 450-25

Wandafzuigkap verlijmd met constructielijm uit de luchtvaartindustrie in schuin aflopend model, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar.

Bekijk dwarsdoorsnede

MD 88-900MD 88-900

MD 88-900

Wandafzuigkap verlijmd met constructielijm uit de luchtvaartindustrie in schuinaflopend model, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. De filters zijn deze eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De ventilator kan zowel achter- als bovenuitblazend worden gemonteerd. Op de bovengoot is een 3-standenschakelaar voorzien.

Bekijk dwarsdoorsnede

MDV/VDVMDV/VDV

MDV/VDV

Wand- of eilandcondenskap in doosmodel, geheel vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte condensvanggoot. De RVS gelaste condensplaat is uitneembaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LIK VDLIK VD

LIK VD

Eilandinductiekap doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De toevoerplenums zijn voorzien van inregelschuiven en een luchtverdeelplaat. Onbehandelde buitenlucht kan worden toegevoerd. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

LIK MD / LIK VDELIK MD / LIK VDE

LIK MD / LIK VDE

Wand-/eilandinductiekap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De filters zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De toevoerplenum is voorzien van inregelschuiven en een luchtverdeelplaat. Onbehandelde buitenlucht kan worden toegevoerd. De kap is gefabriceerd volgens de HACCP normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDS

DVDS

Eilandafzuigkap schoolmodel in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal en geslepen aluminium. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de HACCP gestelde normen.

Bekijk dwarsdoorsnede

DVDO 600DVDO 600

DVDO 600

Bakkerij-oven afzuigkap in doosmodel, vervaardigd uit dubbelgeslepen roestvaststaal. Rondom voorzien van een dubbelgedrukte vetvanggoot. De RVS hoogrendements labyrintfilters, type Novinox, zijn eenvoudig uitneembaar en reinigbaar. De kap is voorzien van geïntegreerde verlichting dat een goede lichtopbrengst geeft.

Bekijk dwarsdoorsnede

EcoJetEcoJet

EcoJet

De EcoJet is een energiebesparende hoogrendement afzuigkap. Door de specifieke vormgeving van de binnenzijde en door toepassing van impulsluchttechnologie heeft de kap 30 tot 40% minder afvoerlucht nodig. Hierdoor kan met lichtere ventilatoren worden volstaan, hetgeen ook een directe energiebesparing geeft.

Er kan worden volstaan met kleinere kanalen en minder bouwkundige inbouwruimte. Tevens hoeft er beduidend minder lucht in de af te zuigen ruimte gevoerd te worden. De EcoJet is optioneel leverbaar met een volautomatische debietregeling voor optimalisering van de energiebesparing. Meer info over de EcoJet vindt u hier.

Bekijk dwarsdoorsnede