EcoJet bespaart enorm op uw energiekosten


EcoJet is en blijft een revolutionaire afzuigkap

Nu-Air heeft een revolutionaire hoogrendement afzuigkap ontwikkeld: de EcoJet. Deze heeft een speciaal ontwikkelde geometrische vormgeving van de binnenzijde. Hierdoor ontstaat een luchtstroom die vrijwel loodrecht gericht is op het af te zuigen oppervlak. Door de gelijktijdige toepassing van impulsluchttechnologie wordt eventueel overgebleven afvoerlucht naar het centrale deel van de kap verdrongen.

 

Naast energiebesparing ook minder bouwkundige kosten

Door de effectiviteit van de kap is 30% tot 40% minder afvoerlucht nodig. Hierdoor kan met lichtere ventilatoren worden volstaan, hetgeen een directe besparing op het energieverbruik geeft. Tevens kan worden volstaan met kleinere kanalen en minder bouwkundige inbouwruimte. Bovendien hoeft er beduidend minder (al dan niet behandelde) lucht in de af te zuigen ruimte toegevoerd te worden.
De EcoJet is voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Tevens is de EcoJet optioneel leverbaar met een volautomatische debietregeling voor optimalisering van de energiebesparing.

 

Informatie?

Wilt u ook energiekosten besparen met de EcoJet? Neem dan contact met ons op via tel. 036 - 53 20 710 of airmail@nu-air.com.

 

De voordelen van de EcoJet

  • Enorme besparing op uw energiekosten
  • Ontwikkeld en geproduceerd door Nu-Air
  • Gebruik gemaakt van de best denkbare materialen en kwalitatief hoogwaardige productieprocessen
  • Mogelijk lagere bouwkundige kosten
  • De EcoJet technologie kan toegepast worden in maatwerkproducties

Wilt u meer informatie? Bel ons op tel. 036 - 53 20 710 of mail ons.

0101

 

De EcoJet heeft een speciaal ontwikkelde geometrische vormgeving van de binnenzijde. Hierdoor ontstaat een luchtstroom die vrijwel loodrecht gericht is op het af te zuigen oppervlak. Door de gelijktijdige toepassing van impulsluchttechnologie wordt eventueel overgebleven afvoerlucht naar het centrale deel van de kap verdrongen. Door de effectiviteit van de kap is 30 tot 40% minder afvoerlucht nodig.

0202

Hierdoor kan met lichtere ventilatoren worden volstaan, wat samen met het gebruik van energiezuinige LED-verlichting een enorme besparing op uw energiekosten geeft.