INSTALLATIEMONTEURIn deze functie monteer je samen met een collega luchtbehandelings- en afzuigsystemen door heel Nederland en (deels) België. Je komt op de verschillende locaties, voornamelijk horecabedrijven. Onder begeleiding van onze projectleiders draag je zorg voor de montage van luchttechnische installaties bestaande uit o.a. dampkappen, kanaalwerk, luchtbehandelings-kasten maar ook het plaatsen RVS meubels en zelfs RVS bakwanden volgens de verstrekte werkopdracht. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie.

 

Daarnaast maak je op termijn (naar gelang de ervaring) onderdeel uit van ons storingsdienst. Per toerbeurt heeft u dan enkel malen per jaar een weekend storingsdienst (onder supervisie van onze service-coördinator).

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten op een MBO-niveau 3 opleiding. Enige ervaring met (eenvoudige) elektrotechniek is wenselijk. Hebt je enige ervaring in een soortgelijke functie en ben je te omschrijven als zelfstandig, stressbestendig, klantgericht, flexibel en in het bezit van rijbewijs B? Dan zoeken wij jou!

 

Kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE en een VCA certificaat hebben een streepje voor! Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

 

Ons aanbod:

Een goede baan met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar: pz@nu-air.com ter attentie personeelszaken of per post naar: Nu-Air bv, Bolderweg 57, 1332 BA Almere.

 

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAU - 24-01-2020

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST m/v - 20-05-2019

ONDERHOUDSMONTEUR - 02-11-2018

SERVICEMONTEUR - 02-11-2018