SERVICEMONTEURIn deze functie ben je op pad om service te verlenen bij onze klanten en de installaties te onderhouden. Je komt op de verschillende locaties, voornamelijk horecabedrijven, waar je de luchtbehandelings- en afzuigsystemen preventief onderhoudt volgens de verstrekte werkopdracht.

Heeft de klant een storing? Jij analyseert deze vakkundig en lost het op! Daarbij repareer of vervang je defecte onderdelen. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO-niveau 3 opleiding bij voorkeur in de richting elektrotechniek (of ervaring hiermee) in combinatie met service- en onderhoudstechniek. Hebt je enige ervaring in een soortgelijke functie en ben je te omschrijven als zelfstandig, klantgericht, flexibel en in het bezit van rijbewijs B, dan is dit een leuke uitdaging voor jou.

 

Kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE en een VCA certificaat hebben een streepje voor!

Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

 

Ons aanbod:

Een goede baan met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar: pz@nu-air.com ter attentie personeelszaken of per post naar: Nu-Air bv, Bolderweg 57, 1332 BA Almere.

 

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAU - 24-01-2020

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST m/v - 20-05-2019

INSTALLATIEMONTEUR - 03-11-2018

ONDERHOUDSMONTEUR - 02-11-2018