ONDERHOUDSMONTEURIn deze functie houdt je je voornamelijk bezig met het onderhouden van luchttechnische installaties. Je komt op de verschillende locaties, voornamelijk horecabedrijven, waar je de luchtbehandelings- en afzuigsystemen preventief onderhoudt volgens de verstrekte werkopdracht. Daarbij repareer of vervang je defecte onderdelen. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO werk- en denkniveau. Enige ervaring met elektrotechniek in een soortgelijke functie is wenselijk. Ben je zelfstandig, klantgericht, flexibel en in het bezit van rijbewijs B, dan gaan we graag met je in gesprek.

Kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE en een VCA certificaat hebben een streepje voor!

Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

Ons aanbod:

Een goede baan met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar: pz@nu-air.com ter attentie personeelszaken of per post naar: Nu-Air bv, Bolderweg 57, 1332 BA Almere.

 

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAU - 24-01-2020

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST m/v - 20-05-2019

INSTALLATIEMONTEUR - 03-11-2018

SERVICEMONTEUR - 02-11-2018