MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST m/vIn deze veelzijdige functie ben je dagelijks bezig met het telefonisch analyseren en adviseren van luchttechnische behoefte van onze opdrachtgevers. Je verwerkt het advies in een offerte en onderhoud contact met de mogelijke opdrachtgever totdat de opdracht wordt verstrekt. Aansluitend maak je van de offerte een order en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie in het ERP-softwarepakket wordt ingevoerd. Tevens ondersteun je de buitendienst met het verwerken van offertes en opdrachten.

Heb je de ambitie om door te groeien naar een commerciële functie in de buitendienst dan is dit bij uitstek een functie om hiernaar toe door te groeien.

 

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk en denkniveau (MBO-niveau 4) en heeft een technische opleiding werktuigbouw of elektro met affiniteit voor commercie. Ook zijn wij geïnteresseerd in kandidaten met een commerciële opleiding met gevoel voor techniek. Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Verder ben je te omschrijven als verkoopgericht, klantgericht en een teamplayer.

Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

 

Wij bieden

Een goede baan met passende primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega’s, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar

pz@nu-air.com ter attentie van personeelszaken of per post naar Nu-Air bv, Bolderweg 57, 1332 BA Almere.Deel deze vacature:

Meer vacatures:

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAU - 24-01-2020

INSTALLATIEMONTEUR - 03-11-2018

ONDERHOUDSMONTEUR - 02-11-2018

SERVICEMONTEUR - 02-11-2018