MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAUTer uitbreiding van ons enthousiaste team zoeken wij een:

 

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSBUREAU

 

Zoek jij afwisseling, uitdaging en plezier in je werk?

 

Dat kunnen wij je bieden!

 

In deze veelzijdige functie ben je de spin in het web van het bedrijfsbureau. Je ondersteunt in allerlei administratieve werkzaamheden van het bedrijfsbureau. Denk hierbij aan:

  • uitvoeren van diverse controles: facturen, urenverantwoording van de monteurs en inkooporders
  • eerste contactpunt zijn voor monteurs
  • er voor zorgen dat de monteurs gefaciliteerd zijn om het werk goed te kunnen uitvoeren (versturen van werkbonnen, regelen van overnachtingen, vergunningen en gereedschappen etc.)
  • ondersteunen van de service afdeling
  • opstellen van onderhoudscontracten
  • meedenken over procesoptimalisatie op de afdeling bedrijfsbureau

 

Wij zoeken:

 

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau (MBO-niveau 4) en is technisch onderlegd. Je kunt steunen op een brede administratieve ervaring en bent een echte regelaar. Je bezit uitstekende planning en organisatie skills en Excel heeft weinig geheimen voor je. Je zorgt dat je zelf maar ook dat anderen op tijd tot het gewenste resultaat komen. Verder pas je je makkelijk aan bij veranderingen en ben je te omschrijven als initiatiefrijk en een echte teamplayer. De aard van de werkzaamheden vraagt een grote flexibiliteit in de bereikbaarheid. Dit betekent geen 9 tot 5 mentaliteit maar een "24/7"mentaliteit. 

 

Wij zijn:

 

Nu-Air ventinox is een in Almere gevestigd familiebedrijf. We zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in grootkeukenventilatie en leveren een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd. Van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca/grootkeukens en industrie. Deze systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarna verzorgen onze monteurs zelf het transport en de installatie. Voor onze onderhoudsklanten hebben wij een storingsdienst met landelijke dekking die 24 uur per dag paraat is.Kijk voor meer informatie en onze bedrijfsfilm op www.Nu-Air.com.

 

Wij bieden:

 

Een goede baan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega's, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

 

Voldoe je aan de functie-eisen en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV met motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! Dit kan per mail naar pz@nu-air.com ter attentie van personeelszaken.

 

Soort dienstverband: FulltimeDeel deze vacature:

Meer vacatures:

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST m/v - 20-05-2019

INSTALLATIEMONTEUR - 03-11-2018

ONDERHOUDSMONTEUR - 02-11-2018

SERVICEMONTEUR - 02-11-2018