PROJECTLEIDERZoek jij afwisseling, uitdaging en plezier in je werk?

 

Dat kunnen wij je bieden!

 

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor volledige coördinatie van een project, inmeten op locatie (geheel Nederland), opstellen productiedocumenten, deelnemen bouwvergaderingen en afstemmen werkzaamheden op locatie. Tevens ben je het aanspreekpunt van de opdrachtgever en de monteurs en bewaak je de voorgang van het project.

 

Wij zoeken:

Onze ideale kandidaat beschikt over een technisch HBO werk- en denkniveau en je kunt steunen op een brede kennis van het proces omtrent werktuigbouwkunde en luchttechniek m.b.t. het installeren van afzuiginstallatie en aanverwante producten.

Je bezit uitstekende planning en organisatie skills. Je hebt een goed gevoel voor verschillende software programma’s en bent gewend om met een ERP systeem te werken. Uiteraard heb je ervaring met diverse tekenprogramma’s en je zorgt dat je zelf maar ook dat anderen op tijd tot het gewenste resultaat komen. Verder pas je je makkelijk aan bij veranderingen en ben je te omschrijven als initiatiefrijk en een echte teamplayer. De aard van de werkzaamheden vraagt een grote flexibiliteit. Als je ook nog procesmatig kunt denken en kennis bezit van de werktuigbouw en elektrotechniek komen we graag met jouw in gesprek!

 

Wij zijn:

Nu-Air ventinox is een in Almere gevestigd familiebedrijf. We zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in grootkeukenventilatie en leveren een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd. Van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca/grootkeukens en industrie. Deze systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarna verzorgen onze monteurs zelf het transport en de installatie. Voor onze onderhoudsklanten hebben wij een storingsdienst met landelijke dekking die 24 uur per dag paraat is.

 

Wij bieden:

Een goede baan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega's, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV met motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent!

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER SERVICE EN ONDERHOUD - 03-12-2021

ONDERHOUDSMONTEUR (M/V) - 24-11-2021

INSTALLATIEMONTEUR - 24-11-2021