INSTALLATIEMONTEURVind je het leuk om je praktische vaardigheden in de praktijk te brengen?

Werk je graag samen met een collega en zoek jij afwisseling, uitdaging
en plezier in je werk?

 

Dat kunnen wij je bieden!

 

In deze fulltime functie ben je op pad om onze producten bij de klant te monteren. Samen met jouw collega kom je op de verschillende locaties, voornamelijk horecabedrijven, waar je de luchtbehandelings- en afzuigsystemen monteert volgens de verstrekte werkopdracht en tekening. Als er tijdens de montage problemen ontstaan dan los je deze, in overleg met de afdeling projecten, zo goed mogelijk op. Je werkt netjes en veilig. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie.

 

Wij zoeken:

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk en denkniveau (MBO niveau 3) en heeft een opleiding in de richting installatie- of elektrotechniek. Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je te omschrijven als zelfstandig, klantgericht en flexibel. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van rijbewijs B.  Kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs BE en een VCA certificaat hebben een streepje voor! Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

 

Wij zijn:

Nu-Air ventinox is een in Almere gevestigd familiebedrijf. We zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in grootkeukenventilatie en leveren een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd. Van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca/grootkeukens en industrie. Deze systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarna verzorgen onze monteurs zelf het transport en de installatie. Voor onze onderhoudsklanten hebben wij een storingsdienst met landelijke dekking die 24 uur per dag paraat is.

 

Wij bieden:

Een goede baan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega's, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is deze functie jou op het lijf geschreven?
Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! (Maar gewoon bellen mag natuurlijk ook! 036-5320710)

 Deel deze vacature:

Meer vacatures:

COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER SERVICE EN ONDERHOUD - 03-12-2021

ONDERHOUDSMONTEUR (M/V) - 24-11-2021

PROJECTLEIDER - 24-11-2021