ONDERHOUDSMONTEUR (M/V)Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en leuke collega ter uitbreiding van ons super leuke team!

 

Zoek jij afwisseling, uitdaging en plezier in je werk?

Dat kunnen wij je bieden!

 

In deze zelfstandige functie zijn je voornaamste werkzaamheden zijn het periodiek onderhouden/schoonmaken van toe- en afvoerinstallaties en het eventueel monteren van onderdelen. Je komt op de verschillende locaties, voornamelijk horeca- en  grootkeukenbedrijven. Je houdt tijdens de opdracht contact met de opdrachtgever op locatie en de service coördinator.

 

Wij zoeken:

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau (MBO-niveau 2) en heeft enige ervaring omtrent onderhoud van afzuiginstallaties en aanverwante producten. Ben je klantgericht, gedisciplineerd en wordt jij blij van kwalitatief goed werk afleveren? Dan gaan we graag met je in gesprek! Gezien de functie is een rijbewijs een must. Kandidaten die in het bezit zijn van een VCA certificaat hebben een streepje voor.  Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit regio Almere.

 

Wij zijn:

Nu-Air ventinox is een in Almere gevestigd familiebedrijf. We zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in grootkeukenventilatie en leveren een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd. Van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca/grootkeukens en industrie. Deze systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarna verzorgen onze monteurs zelf het transport en de installatie. Voor onze onderhoudsklanten hebben wij een storingsdienst met landelijke dekking die 24 uur per dag paraat is.

 

Wij bieden:

Een goede baan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega's, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?
Voldoe je aan de gestelde functie-eisen en is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV mét motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent! (Bellen mag natuurlijk ook! 036-5320710).Deel deze vacature:

Meer vacatures:

COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER SERVICE EN ONDERHOUD - 03-12-2021

INSTALLATIEMONTEUR - 24-11-2021

PROJECTLEIDER - 24-11-2021