COMMERCIEEL EN ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER SERVICE EN ONDERHOUDZoek jij afwisseling, uitdaging en plezier in je werk?

 

Dat kunnen wij je bieden!

 

In deze veelzijdige functie ben je de spin in het web van de afdeling service en onderhoud. Je ondersteunt in allerlei werkzaamheden van de afdeling. Denk hierbij aan:

  • ondersteunen van de service afdeling
  • opstellen van onderhoudscontracten
  • het plannen van onderhoudsafspraken
  • verwerken van de werkbonnen
  • zorgen voor de uitgaand facturatie
  • meedenken over proces optimalisatie op de afdeling service en onderhoud.

Wij zoeken:

Onze ideale kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau (MBO-niveau 4) en is technisch onderlegd. Je kunt steunen op een brede administratieve ervaring en bent een echte regelaar. Je bezit uitstekende planning en organisatie skills. Je vindt het leuk om met je jouw commerciële vaardigheden in te zetten om bij te dragen aan de groei van de service en onderhoudstak van Nu-Air en je zorgt dat je zelf maar ook dat anderen op tijd tot het gewenste resultaat komen. Verder pas je je makkelijk aan bij veranderingen en ben je te omschrijven als initiatiefrijk en een echte teamplayer. De aard van de werkzaamheden vraagt een grote flexibiliteit Wij hebben een voorkeur voor kandidaten uit de regio Almere.

 

Wij zijn:

Nu-Air ventinox is een in Almere gevestigd familiebedrijf. We zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in grootkeukenventilatie en leveren een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd. Van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca/grootkeukens en industrie. Deze systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarna verzorgen onze monteurs zelf het transport en de installatie. Voor onze onderhoudsklanten hebben wij een storingsdienst met landelijke dekking die 24 uur per dag paraat is.

 

Wij bieden:

Een goede baan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf. Een informele werkplek met leuke collega's, waar alle ruimte is om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

 

Voldoe je aan de functie-eisen en is deze functie jou op het lijf geschreven?
Stuur ons dan jouw CV met motivatie en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent!Deel deze vacature:

Meer vacatures:

ONDERHOUDSMONTEUR (M/V) - 24-11-2021

INSTALLATIEMONTEUR - 24-11-2021

PROJECTLEIDER - 24-11-2021