Ventilatoren voor grootkeukens


Het kloppend hart van een luchtbehandelingssyteem is uiteraard de ventilator. Daarvoor bestaat een scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan formaten, capaciteiten, binnen- of buitenopstelling en toepassingsgebieden.

 

Ruime keuze

Afhankelijk van de soort ventilator kan gekozen worden uit verschillende aansturingsmogelijkheden. Dat kan variëren van handmatig, met thermostaatregeling of tot volledig automatisch en computergestuurd. Ook komt hierbij de vraag aan de orde of de ventilator al dan niet moet worden voorzien van een geïntegreerde filterkast of een andere filtermogelijkheid.

 

Uitgebreide kennis

Per situatie moet niet alleen worden beoordeeld welke ventilator technisch het beste is en die het beste tegemoet komt aan uw wensen, ook dient de ventilator te voldoen aan alle wettelijke eisen die aan de toepassing worden gesteld. Dit verschilt overigens per situatie. Nu-Air beschikt over uitgebreide kennis van alle facetten op het gebied van ventilatoren.

 

Perfect functioneren

U kunt er dan ook van uitgaan dat wij een ventilator adviseren die niet alleen van zeer hoogwaardige kwaliteit is, maar die ook tot in de perfectie functioneert. En dat wij er rekening mee houden dat de ventilator zo eenvoudig mogelijk kan worden onderhouden is bij Nu-Air een vanzelfsprekendheid.

 

Informatie?

Wilt u een ventilator van topkwaliteit voor uw grootkeuken? Neem dan contact met ons op via tel. 036 - 53 20 710 of airmail@nu-air.com.

 

Waarom een ventilator van Nu-Air?

  • Uitsluitend de allerhoogste kwaliteit
  • Altijd de best passende ventilator in uw systeem
  • Op verschillende manieren aan te sturen
  • Voldoet aan alle technische en wettelijke eisen
  • Eenvoudig in service en onderhoud
  • Een landelijk serviceapparaat dat dag en nacht paraat staat

Bel ons voor meer informatie op tel. 036 - 53 20 710 of mail ons.

 


Voorbeelden van ventilatoren

 

VNVN

VN

Een gegalvaniseerde, geluidsgeïsoleerde ventilatorunit voor binnen- en buitenopstelling. Vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin gegalvaniseerde panelen. Aan twee zijden is een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Voorzien van een indirect gedreven dubbelaanzuigende ventilator. Het geheel is trillingsvrij en gedempt opgesteld op een uitschuifbaar constructieframe.

DVKDVK

DVK

Een gegalvaniseerde, geluidsgeïsoleerde ventilatorunit voor binnen- en buitenopstelling. Vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin gegalvaniseerde panelen. Aan twee zijden is een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaalventilator, met aan één zijde een elektromotor. De ventilatorbox is voorzien van een werkschakelaar volgens NEN1010.

DVKRDVKR

DVKR

Ventilatorbox bestaande uit een robuuste omkasting opgebouwd uit zware aluminium profielen met geluidsgeïsoleerde panelen. Voor zowel als binnen- als buitenopstelling. Voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaalventilator met een buitenpoolmotor. De ventilatoren zijn direct gedreven en trillingsvrij opgesteld. Standaard is een werkschakelaar voorzien volgens NEN1010.

NUDNUD

NUD

Dakventilator vertikaal uitblazend, voorzien van achterwaartsgebogen schoepen. De buitenpoolmotor is beveiligd met behulp van een thermocontact. De dakventilator is ingebouwd in een aluminium behuizing op een bevestigingsplaat welke op een dakopstand vast wordt gemonteerd. De ventilator is voorzien van opgebouwde werkschakelaar, volgens NEN1010.

NUCO / NURONUCO / NURO

NUCO / NURO

Een dubbelinzetbare afvoerventilatorcassette, die geplaatst wordt aan de wand. Bestemd voor rokersruimten en ruimten waar CO-gas kan ontstaan, zoals kelders met opslag van koolzuurflessen.

De unit is voorzien van CO2 sensoren ofwel een thermostaatregeling.