Ventilatoren voor grootkeukens


VNVN

VN

Een gegalvaniseerde, geluidsgeïsoleerde ventilatorunit voor binnen- en buitenopstelling. Vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin gegalvaniseerde panelen. Aan twee zijden is een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Voorzien van een indirect gedreven dubbelaanzuigende ventilator. Het geheel is trillingsvrij en gedempt opgesteld op een uitschuifbaar constructieframe.

DVKDVK

DVK

Een gegalvaniseerde, geluidsgeïsoleerde ventilatorunit voor binnen- en buitenopstelling. Vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin gegalvaniseerde panelen. Aan twee zijden is een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaalventilator, met aan één zijde een elektromotor. De ventilatorbox is voorzien van een werkschakelaar volgens NEN1010.

DVKRDVKR

DVKR

Ventilatorbox bestaande uit een robuuste omkasting opgebouwd uit zware aluminium profielen met geluidsgeïsoleerde panelen. Voor zowel als binnen- als buitenopstelling. Voorzien van een dubbelaanzuigende centrifugaalventilator met een buitenpoolmotor. De ventilatoren zijn direct gedreven en trillingsvrij opgesteld. Standaard is een werkschakelaar voorzien volgens NEN1010.

NUDNUD

NUD

Dakventilator vertikaal uitblazend, voorzien van achterwaartsgebogen schoepen. De buitenpoolmotor is beveiligd met behulp van een thermocontact. De dakventilator is ingebouwd in een aluminium behuizing op een bevestigingsplaat welke op een dakopstand vast wordt gemonteerd. De ventilator is voorzien van opgebouwde werkschakelaar, volgens NEN1010.

NUCO / NURONUCO / NURO

NUCO / NURO

Een dubbelinzetbare afvoerventilatorcassette, welke geplaatst wordt aan de wand. Bestemd voor rokersruimten en ruimten waar CO-gas kan ontstaan, zoals kelders met opslag van koolzuurflessen.

De unit is voorzien van CO2 sensoren ofwel een thermostaatregeling.