Luchtbehandelingssystemen voor de industriële sector

Nu-Air heeft ervaren specialisten in huis die in staat zijn uw wensenlijst te vertalen in een op maat geschreven plan voor een gezonde en efficiĆ«nte werkomgeving, rekening houdend met onder meer specifieke werkomstandigheden en eventuele toekomstige uitbreidingen. Ongeacht de industriële sector waarin uw onderneming actief is.

 

Bestaande producten of maatwerk

Voor het creƫren van een gezonde luchttechnische situatie wordt in eerste instantie uitgegaan van de bestaande producten uit het brede Nu-Air assortiment, maar voor speciale gevallen vervaardigt Nu-Air complete maatwerkproducties, die tot in detail zijn afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

Daarbij hoeft het zich niet alleen te beperken tot de productie van specifieke luchtbehandelingssystemen, maar kan het ook - indien gewenst - uitgebreid worden naar de maatwerkproductie van bijvoorbeeld opslagkasten, werkbanken, persoons- en productbeschermingssystemen, kruiddampventilatie, chemische opslagunits en allerlei andere vormen van speciale producten van de industriële sector.

 

Informatie?

Wilt u meer informatie over onze luchtbehandelingssystemen voor de industriële sector? Neem dan contact met ons op via tel. 036 - 53 20 710 of airmail@nu-air.com.

 

De voordelen van Nu-Air

  • Producten van Nu-Air hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen
  • Ruime keuze uit een breed assortiment van bestaande Nu-Air producten
  • Maatwerkproducties die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen
  • Gebruik van de beste materialen en toepassing van de kwalitatief hoogwaardigste productieprocessen
  • Een landelijk serviceapparaat dat dag en nacht paraat staat

Wilt u meer informatie? Bel ons op tel. 036 - 53 20 710 of mail ons.