Wij leveren betrouwbare installaties van hoge kwaliteit


Nu-Air Ventinox is specialist in grootkeukenventilatie en levert een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd; van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca, industrie en dienstverlening.

 

Door middel van deskundig advies, intensieve projectbegeleiding en een uitmuntend serviceapparaat levert Nu-Air Ventinox uitsluitend betrouwbare installaties van hoge kwaliteit. De systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Zij onderscheiden zich door duurzaamheid, compleetheid en betrouwbaarheid.

 

Deskundig in veel branches

Niet voor niets is Nu-Air Ventinox dé specialist met kennis van uiteenlopende branches en kent het als geen ander de diversiteit van de omstandigheden en de eisen - ook qua vormgeving - die daaraan gesteld worden.

 

Nu-Air Ventinox heeft deskundige adviseurs in dienst, die desgewenst geheel vrijblijvend op locatie de situatie komen bekijken om tot een gedegen advies en een creatief ontwerp te komen. Na zorgvuldige inventarisatie van de ter plaatse geldende eisen en de verwachtingen van de klant, wordt het geheel vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk uitgewerkt tot het gewenste eindresultaat: een goed functionerende installatie en een tevreden klant. Zo bent u altijd verzekerd van een systeem dat volledig voldoet aan zowel úw wensen en eisen als aan de officiële regelgeving.

 

Binnen budget en op tijd

Door een gedegen en intensieve projectbegeleiding staat Nu-Air Ventinox garant voor een efficiënt verloop van alle projecten. Onze ervaren projectleiders zorgen voor een goede technische ondersteuning en coördinatie tijdens de uitvoering van de projecten. Dit leidt vanzelfsprekend tot de oplevering van hoogwaardige installaties binnen de met u afgesproken begroting en oplevertermijn.

 

Nu-Air Ventinox beschikt over goed opgeleide en zeer ervaren monteurs, die gespecialiseerd zijn in het installeren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Zij zijn hiervoor uitgerust met de modernste gereedschappen en hulpmiddelen zodat alle werkzaamheden efficiënt en veilig kunnen worden uitgevoerd. Daarbij verzorgen onze monteurs zelf het transport van de verschillende materialen met onze eigen vrachtwagens, zodat zorgvuldigheid daaromtrent gewaarborgd is.

 

Onderhoud van luchtbehandelings-systemen

Het goed onderhouden van luchtbehandelingssystemen leidt tot een veel langere levensduur en een vergroting van de bedrijfszekerheid. Het onderhoud aan de door ons geleverde installaties vindt jaarlijks plaats en bestaat uit het uitwisselen van de ventilatorwaaiers, het inwendig reinigen van de ventilatorkasten en het nalopen van de complete installatie op kleine defecten. Voor onze onderhoudsklanten bieden wij een storingsdienst met landelijke dekking, die 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat is. Dit geeft u de prettige zekerheid dat bij een onverhoopte storing uw installatie binnen no time weer in bedrijf is.