Bescherming voor uw medewerkers


Multifunctionele tafelMultifunctionele tafel

De multifunctionele tafel van Nu-Air Ventinox is volstrekt uniek en innoverend. Deze tafel is door zijn modulaire opbouw voor iedere situatie samen te stellen. Door de flexibiliteit van de multifunctionele tafel is deze breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor het afzuigen van lasdampen, dampen van oplosmiddelen, stof bij schuren en nog vele andere toepassingen. Het kenmerkt zich door een optimale bronafzuiging.

PPUPPU

De PPU is een eenvoudig te verplaatsen afzuigunit die bijzonder geschikt is voor laboratoriumdoeleinden. De afzuiging kan zowel aan de achterzijde als aan de bovenzijde worden ingesteld. In de PPU is een filterunit ingebouwd. Aan drie zijden is het voorzien van helder plexiglas. Door de onderdruk is de PPU ideaal voor het mengen van onder meer vluchtige stoffen en biedt het uw medewerker goede bescherming.

Opslagkasten

De opslagkasten van Nu-Air Ventinox voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zij zijn ideaal voor het opslaan van gevaarlijke stoffen. De kasten zijn in verschillende standaardmaten verkrijgbaar. Maatwerkproducties behoren echter ook tot de mogelijkheden. Met de opslagkasten van Nu-Air Ventinox investeert u in zekerheid en veiligheid.